Dagen efter byapuben..

Igår kväll hade vi medlemspub med Kooperativa Åryd, föreningen som driver lanthandeln här i byn. Jag är ordförande föreningen i normala fall men igår var jag även bartender, kökspersonal etc etc. Naturligtvis är jag även hästvakt till alla sju hästarna den här veckan, så imorse var det bara att stiga upp och åka och morgonfodra och släppa ut de glada fålarna. Haha! 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag är ändå ganska pigg måste jag säga. Eller okej lite halvseg, men glad. Det kom jättemycket folk igår och det betydde att vi fick in en välbehövlig slant till vårt kooperativ (som preciiiiiiis går runt) och så hade vi så himla trevligt! Folk i alla åldrar hade verkligen superkul tillsammans. Sånt tror jag är jätteviktigt i en liten by. Sen piggnade jag ju till imorse såklart när jag möttes av världens finaste välkomnande gnägg-kör i stallet. Jag har ju normalt inte utsläpp och morgonfodring, men jag tycker det är rätt mysigt! (Och det är ju klart att man ställer upp när stallfamiljen vill åka till fjällen i EN vecka om året). Hästarna är så glada och flera av dem passade på att köra lite morgongymnastik i hagen innan de lunkade bort till maten. Sötisar! Och Tell, knäpphäst.. som han for omkring! Och stod på bakbenen, i typ 5 sekunder!! Han har grym balans den galenpannan… men så härligt att se dem så glada! Vårkänslor kanske??

Nu ska vi bara röja upp lite i puben, kl 15 är det världscuphoppning från Göteborg på TV!! 😀 DÅ ska jag vara bänkad i soffan. Sen ska jag försöka ta mig i kragen och motionera mitt djur ikväll innan innan jag har kvällsfodring och nattande av hästarna.

Det blir kanske en liten tupplur nån gång under dagen också känner jag, det är ju ändå söndag. Då får man inte förta sig. 😉

Hej svejs!

/i

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s