Friskvårdsprofil

På mitt jobb har vi fått papper att fylla i om vår hälsa, vi ska på någon slags hälsotest nästa vecka. Det är nån företagshälsovård-grej. Och det är väl bra. Vi har inte direkt haft nåt sånt på mitt jobb tidigare, förutom då att vi får gå och träna på betald arbetstid.

Jag känner mig rätt nervös för det här testet (det innebär även fystest), och jag vet inte varför egentligen! I det stora hela mår jag väldigt bra och är ganska frisk och sund. Visst, jag skulle kunna ha lite bättre kondition, träna lite mer förutom ridningen och äta lite bättre. Men jag mår som sagt bra och är rätt nöjd med mig själv och mitt liv i allmänhet. Jag känner mig sällan stressad och tycker jag har en ganska avslappnad attityd till det mesta.

Kanske är jag rädd för att få reda på att jag är i ännu sämre skick än vad jag själv tror? Att jag liksom har lurat mig själv? Tänk om jag egentligen är jättestressad, har kass kondition, och inte alls är stark och frisk? 😉

Haha.. nja, det går nog bra. Jag kanske får reda på att jag är i bättre form än vad jag tror. Får hoppas på det. Möjligen får jag reda på att jag oroar mig för mycket!

20140304-145505.jpg

Jag har förresten köpt en ny jacka på outnorth-slutrean. (Wiii! Något till MIG och inte bara till hästen! Vet inte när det hände sist). Så jag ser ut som en ninja turtle nu. 😉 Kom på att den här jackan är nog rätt bra att rida i, den har ingen dragkedja som går ända ner och skaver mot sadeln! Väääldigt skön är den också. Det är som en anorak-modell. Men det vore väl typiskt mig om jag gör den här jackan OCKSÅ till stalljacka.. haha! Allt jag äger och har blir nedhästat.. nån som känner igen sig? 😉 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s