Digital hästvärld idag

Jahapp, idag var jag ganska pigg imorse när jag var hos hästarna och morgonfodrade, men sen har det gått utför under dagen. Har mest legat i soffan och druckit te och kollat på hästar på datorn.

Bland annat sänder clipmyhorse live från ”danska bruksprovet”, Dansk Varmblods Hingstekåring. Just nu är det unghästklasser, så jag sitter och tittar på vääääldigt fina femåringar väldigt trevligt visade! Inser att jag helt klart ska rida mer framåt sen när jag väl kommer upp på hästryggen igen.. dressyrryttare (på den här nivån) har verkligen ett grymt tryck framåt! Sååå coolt att se. Och vilken stämning det verkar vara där! Mycket folk och mycket applåder, kul att man hör glada ”jihooooo” från publiken när någon häst får wow-betyg.

Det mindre roliga är väl att flera av de här fina unga dressyrtalangerna visas alldeles för ihopsnörpta, dvs de går bakom hand. Inte alla såklart, men en hel del. Dock blir jag glad av att domarna påpekar det strängt i micken och betygen blir KLART lägre när en häst visas så. Helt rätt tycker jag. Hittills tycker jag det har varit rättvisa betyg, och kul att titta och ”döma” själv och sen höra vad domarna har att säga!

Jag är glad att jag är bra på språk, det är inga som helst problem att hänga med i danskan. Dessutom kommenteras det på tyska. Haha! Okej tyskan hänger jag inte helt med på, men danskan är nemas problemas.

Sen har SVT släppt de två första avsnitten av ryttareliten på svt play idag, fast serien egentligen har premiär den 11:e mars! Yeiy! Rätt dag att vara sjuk på.. 🙂

Skärmavbild 2014-03-06 kl. 17.03.27Skärmavbild 2014-03-06 kl. 18.42.02

3 thoughts on “Digital hästvärld idag

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s