Do it yourself

Jag är lite halvsjuk fortfarande men JÄKLAR vilket toppenväder det har varit i helgen! Och nu är stallfamiljen hemma igen så jag måste inte upp i ottan och släppa ut hästar. Men såklart vaknade jag ändå tidigt. Och det var lika bra. Det är ju inte jättekul att ligga ner med huvudet fullt av förkylningsäckel.

Min sambos föräldrar kom hit från Skåne lite spontant över helgen, mycket trevligt! Tyvärr hade jag sagt ja till att hoppa in i lanthandeln ideellt istället för en kompis igår lördag, men idag söndag stod min sambo där istället så vi turades om lite. Har ändå hunnit vara ute i solen i skogen på härlig utflykt och haft det gott allihopa. Grillpremiär blev det i helgen också. Är man ”ingift” i en argentinsk familj så är man! 😀 Mums!!

Idag hann jag med lite mekande med mitt släp också, ena blinkersen har glappat och blinkar bara på de höga ljusen baktill och inte där nere. Suck. Vänsterblinkersen vill man ju särskilt gärna att den ska funka prickfritt.. Har haft ångest över det här ett tag, men min sambos pappa fick mig att hugga tag i eländet. Fram med sågen och kapa av hela kontakten med rostiga skruvar och allt (jag har ett umesläp så det har en kontakt fram på släpet och en ”förlängningskabel” som man kopplar mellan släpet och bilen). Hade tidigare tagit mig samman och rett ut att felet mest troligt låg där och inte baktill på släpet. Så jag har köpt en ny släpkontakt på Biltema och haft den liggandes i bilen. Tyckte den gjorde sig bra där. 😉 Hehe..

Nu har jag bänglat på den nya kontakten, det tog ett tag men det var iallafall mestadels sol och ljust ute medan jag höll på. Är inte riktigt nöjd med skruvarna vi hade hemma, så jag ska köpa nya och sätta dit så kommer det bli bra sen. Håll tummarna nu bara att det VAR kontakten som strulade.. annars är det bara att felsöka vidare. En får ha tålamod med bilar och släp..

utemeka

2 reaktioner på ”Do it yourself

    • Ida Qvarnström skriver:

      Du, det var KÖTT! Du har så rätt! Men jag tror det var lite champinjoner med också faktiskt! 😀 Vi har extremt goda salsiccias med fänkål, lokalproducerade och supergoda som vi säljer i lanthandeln. De åkte också på grillen såklart. M – m – m! Ja, som sagt. Kött. Och lite svamp. 😀 Ps vi åt hasselbackspotatis och sallad också.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s