La vie en rose

Nu känns det verkligen som vår! Jippie!! Strålande solsken hela dagen och jag satt på jobbet och bara längtade ut till stallet.. Och dagdrömde om terrängträning.. 🙂

Tell var väldigt glad och pigg, och jag med! Hade bara en timme på mig i stallet för jag skulle på möte sen, men jag hann med ett härligt pass i solnedgången. Det var väl inte rakt igenom det bästa vi har gjort, men kul hade vi! Och det är ju för väl att man ibland bara rider på rena lyckan!

20140310-220835.jpg

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s