Saker blir lagade, saker går sönder..

Suck. Körde släp idag för första gången efter den senaste ”renoveringen”. Tyvärr funkade ingen av blinkerslamporna. Ridå.

Hade dock mina aningar om att det kunde vara bilens kontakt, den ser ut som sju svåra år. Provade med annan bil borta hos stallfamiljen och då funkade det. Allt förutom bromsljusen, vilket ju var ett förb–nnat skit. Så det var ju bra iallafall, att det mestadels var bilen det var fel på och inte släpet.  Men alltid ska det vara nåt. Så nu ska jag åka till Biltema och köpa ny släpkontakt till BILEN den här gången. Och eventuellt nya bromsljuslampor till släpet, ska försöka reda ut om det kan vara så enkelt. Båda två eländes skrothögar ska dessutom in på besiktning snart. Jag ska köpa en trisslott om ekipaget går igenom!!

Vår fantastiska sadelmakare Ingrid hade iallafall lämnat min jättesnygga lädergrimma i stallet idag, lagad och fin efter en tråkig incident när jag råkade backa ut hästen ur släpet i somras utan att knäppa loss honom först. Oops.. Då får grimman åka in på lagning.. och det syns inte alls att den varit sönder!! Ingrid, we love you!! ❤

ps. Undrar om man kan lämna in bil och släp också till Ingrid?  Jag är så LESS på att skruva nu!!

Nu kollar jag på det här söta klippet istället och blir förhoppningsvis på lite bättre humör:

4 reaktioner på ”Saker blir lagade, saker går sönder..

    • Ida Qvarnström skriver:

      Min tröst är att min proffsigaste ridvän även HON har lyckats med detta en gång! 🙂 Tack, håll gärna tummarna! Jag håller tummarna för ditt släp också!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s