Vårkänslor

Jag längtar verkligen till helgen, ska bli så roligt! Hoppas på fint väder så jag kan ut och galoppera den långa rundan, och på söndag ska vi ha vår första kompiskonsert med a-cappella-gruppen som jag sjunger i. Hurra!

Igår hade vi över 10 grader varmt så Tell fick gå utan täcke i hagen. Mys!! Tyvärr hann jag inte rida, och det blir inget med det idag heller. Vi har ett filmevenemang med jobbet ikväll där vi visar filmer som fått stöd av oss under det gångna året och minglar med alla lokala filmare och nära och kära, så jag är inte hemma förrän sent.

Längtar så efter att träna terräng igen!! Tyvärr innebär det att jag måste hitta nån tid när jag kan, när det finns träningar, och åka iväg. Och det hinner jag inte just nu tyvärr. Skulle gärna vilja kunna trolla.. Har dock en ridkompis som har en egen terrängbana i närheten av Växjö, så jag skulle kunna börja med att höra med henne om jag kan få komma dit! Allt annat ligger minst 10 mil bort.. Det är ju lite tråkigt förstås, men det är som det är. Jag är hobbyryttare och har en del annat för mig också, även om jag ibland önskar att jag inte gjorde NÅT annat än att rida!

Skärmavbild 2014-03-21 kl. 10.30.24

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s