Fälttävlans ryttarelit

Av den lilla inblick jag hittills fått i fälttävlansvärlden kan jag bara säga att jag är full av beundran. Alla jag mött är så duktiga, proffsiga och trevliga! En fantastisk stämning och folk jobbar riktigt riktigt hårt. Och är så himla kunniga och dedikerade hästmänniskor! Stiga upp halv fyra flera dagar i rad, vem f–n gör det om inte folk som håller på med fälttävlan!! Även på elitnivå.. 

Riktigt kul att läsa Sara Algotsson Ostholts ”dagbok” som hon delar med sig av på Hippson! Hon och Frida Andersén bloggar från Luhmühlen-tävlingarna. Alltså, vilka stjärnor!! För mig är det ni som är den riktiga ryttareliten! All kärlek och cred till er, och till alla andra också för den delen som lägger ner tid, kraft och energi på att få göra det de brinner för! ❤

Skärmavbild 2014-04-03 kl. 12.15.00

Sara kör lastbil. (Foto lånat från hippson)

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s