Systerbesök

Jag och resten av min familj bor så långt ifrån varandra nuförtiden så det är så himla roligt när man väl ses! Särskilt mina systrar saknar jag jättemycket. Nu är min ena syster (som annars bor i Umeå) på besök hos oss i en hel vecka. Och imorgon åker vi ner till Köpenhamn och går på vernissage då vår yngsta syster (som är konstnär) är med på en stor utställning där. Jippie! Då kommer även vår käre far ner med flyget från Luleå så vi får hitta på nåt sätt att underhålla honom också en hel dag i Köpenhamn. Det ska nog gå! Han gillar öl, korv, konst och arkitektur som tur är.

Ridmässigt är det också jättejätteroligt att ha syster Anna här! Igår lånade vi en häst och var ute och red en härlig tur båda två i skogen. Vi red många övergångar och tempoväxlingar. Hästarna kändes fina och framme för skänkeln! Känns bra inför hoppträningen ikväll. Sen är ju systra mi också världens bästa medhjälpare, så ikväll har jag nån som filmar på träningen! Det är ju inte så vanligt, oftast är jag ju själv. Hon ska även med på lördag när vi åker bort till dressyrfröken Lisa. Hurraaaaa!!! Utflykt! Kan hon inte stanna här för alltid??? 🙂

Ett av mina bästa minnen hittills med Tell är när mamma och Anna följde med som medhjälpare på terrängträning förra sommaren. Det var så himla härligt! Och Tell hade tre stycken som klappade och pussade på honom. Han trivdes också med det.. haha!

Som tur är har jag ju fina vänner som hänger med också, det är ju alltid roligast att göra saker tillsammans med andra! Men jag blir allt lite avundsjuk när man träffar folk på tävlingar som har med sig hela eller halva släkten..

Här är lite bilder från en annan gång när vi var ”allihopa” (utom mina bröder) på vernissage på en utställning där Maja var med, det var i Malmö. Och jag hade dreads fortfarande! Å, mitt älskade hår..

Detta bildspel kräver JavaScript.


… och här är från den underbara ”familjedagen” på terrängbanan! Mamma är stolt ”hästmormor” som hon kallar sig själv! Fickorna fulla med äpplen. Hon passade bra in på terrängbanan tycker jag, med trenchcoat och hatt och allt! 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s