Äntligen på terrängbanan!!

Jahapp, här är det ord och inga visor! Kom hem från fjällen vid fyra imorse, blev hämtad på stationen i Alvesta av världens bästa sambo. Sen sov jag lite till hemma, och så iväg på terrängträning på ridklubben Udden norr om Kalmar. 

Jisses vad kul det var, Tell var taggad som bara den. Brodda på var ju lite livat så att säga. Vilat i en vecka dessutom, men allt gick bra! Det var bara på slutet som han lurade mig totalt efter att vi hade hoppat en stock-oxer superfint. Sen tvärsvängde han på eget bevåg efter den (hem mot flocken såklart) så jag åkte av så det rök om det. Och landade på fötter! 🙂 Höll kvar i tyglarna så han kom ingen vart, upp igen och ny anridning. Sen gick det fint. Han är lurig, det är lätt att glömma bort det på terrängbanan för han vill ju hoppa allt och är ju väldigt bussig på så sätt. Dock får jag aldrig sluta rida, bannade Linda.. nähäpp, jag vet.. 😉 Och så kände jag själv att det var först på slutet som jag hade hittat den RIKTIGA terränggaloppen. Ni vet när allt bara flyter på, och så märker man att plötsligt blev det ett galoppsprång mindre på typ ALLA distanser som man övat på tidigare. Hehe.. 🙂

HUR kul som helst var det iallafall. Nu känns det riktigt roligt att åka dit och tävla stilterräng snart! Jippie!

(klicka på bilderna om ni vill se dem större)

Förresten funderar jag på att införskaffa en billig trailer-kamera t ex på Jula. Houdini häst har hittat på allehanda bus de senaste gångerna vi har varit ute och åkt.. på väg hem från dressyrträningen förra veckan lyckades han få upp sprinten till frambommen så den var nerfälld när jag kom hem. Jag blev något förvånad när jag öppnade framdörren! Dock stod han stilla och såg helt oskyldig ut. (Tur jag inte bromsade hårt!) ..och idag kliade han sig så mycket på vägen hem så han hade fullständigt snott in sig i svett-täcket. Men stod ändå stilla så snällt så jag kunde trassla ut honom. Suck..

2 reaktioner på ”Äntligen på terrängbanan!!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Jajamän! Den har jag själv fixat, mkt nöjd! Och min pärla till sambo har bytt släpkontakt på bilen också medan jag var borta, så nu lyser allt som det ska. För tillfället. 😉 Borde åka in och besikta trailern nu fort som satan innan nåt nytt blir vajsing, haha!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s