Dressyrpepp – och avanmäld..

Jag red ju dressyrträning innan jag åkte till fjällen, det var lite som sista minuten-träning för dressyrfröken Lisa. Jag var ju anmäld till tävling imorgon söndag, och det var jag verkligen inställd på att åka på!

Det var innan livet kom emellan. Ni vet det där som man liksom bortser från ganska ofta när man bokar in saker som gäller hästlivet. Höjden av bortseende från övriga livet var väl att jag bokade in terrängträning samma dag som jag kom hem från fjällen, eller det beror i och för sig på vem man frågar. Hästmänniska: ”Gud vad kul!” Icke hästmänniska: ”Är du galen. Efter att du kom hem fyra på morgonen? Lägg dig i soffan människa”!!

Hur som helst inser jag nu att jag hellre vill hinna ta det lite lugnt i påsk, och imorgon är enda dagen att hinna träffa min sambo och mina vänner för på måndag ska jag jobba i lanthandeln. Så det får bli dressyrtävling i maj istället, som jag ju också är anmäld till. Det är inte så att nån dör av det. Och så hinner jag träna lite mer, det var så himla kul hos dressyrfröken häromsistens! Även om vi fick lite bakläxa. ”Rid FRAMÅT tills du hittar gummibandet”! skällde Lisa. ”Jag vill inte se nåt fjesridande i en kvart”! Behöver jag säga att jag är vinröd i ansiktet på alla bilderna från träningen? Hehe.. (det VAR faktiskt även as-varmt i ridhuset, jag lovar!!)

Så här ska jobbas. Och tränas! Men jag ska även ta det lugnt med mina nära och kära. Hoppas att ni också gör det! Lite av varje alltså. 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Okej jag måste verkligen flytta fram handen en decimeter på tygeln OCH rida med vantar under armarna så jag kommer ihåg att hålla armarna intill kroppen!!! För bövelen. Men pållen är fin! Dressyr är kul tycker Tell! .. som i och för sig nästan jämt är en väldigt peppad fåle. Som ni säkert har märkt om ni har hängt med oss på den här bloggen ett tag. 🙂 Nu är det världscupfinal på TV, jäklar var Marcus Ehning rider snyggt. Det är så man blir mållös. Och så himla synd med Malin och Tores pet! Hon red så bra!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s