Stilterräng imorgon!

Idag genrepade vi lite inför imorgon. Då är det stilterräng på ridklubben Udden norr om Kalmar, yeiy! Jag ska rida 90-klassen. Jag fick ett plötsligt ryck av nervositet, men min oerhört fälttävlanserfarna vän berättade att man fick gå igenom vattenhindret före start när det är uppsutten banvisning. Då släppte allt, puh! Det var liksom mest det jag var nervös för.

Det andra jag är nervös för är av lite mildare art, jag har nämligen pajat dragkedjan till mina beiga ridbyxor. Pallar inte rida i vita, så de beiga hade varit perfekt. Nu får jag ha nåt annat på mig, bara det är helt och rent. Min säkerhetsväst misstänker jag starkt egentligen är en skottsäker pansarväst från Ryssland, jag måste verkligen köpa en ny. Den är ganska gammal, och framför allt fruktansvärt obekväm. Dock har jag ju vunnit en stilterräng i den och kommit fyra en gång så det går uppenbarligen att rida i den ändå. 😉

På grund av tidsbrist och annalkande mörker red jag på banan ikväll, men hoppade lite breda hinder med vattenmatta och sånt och försökte jobba på att hitta växlarna i galoppen. Det var lite halvsvårt, men hästskrället var iallafall inte det minsta trött efter gårdagens styrkeprov på Jensträningen. Pigg som en mört! Jag lyckades släppa handbromsen till sist iallafall och galopperade över nåt hinder här och där i terränggalopp (så gott det gick). Vi har ganska stor bana så det var väl ändå rätt ok.

Jag har som plan att ha roligt imorgon och rida bra. Och så hoppas jag att min glada terränghäst bjuder ärligt framåt, har ett härligt sug och vill hoppa ALLT han ser! Och inte bjuder på några tvära kast alls i riktning mot flocken.. 😉

Hörs!

/i

cropped-skc3a4rmavbild-2013-09-17-kl-23-23-52.png

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s