Jaha, det här gick ju bra!

Å, vilken fantastisk häst jag har!! Idag var han verkligen i sitt esse. Och jag med! Strålande sol och en dag på terrängbanan. Kan inte livet vara såhär varje dag? Dessutom vann vi (!!), så vi kom hem med fina priser och rosett till råga på allt! 😀

Det var skönt att vara där i god tid så jag och min kompis Malin hann gå banan själva först i det glassiga vädret. Tell stod snällt (faktiskt) i släpet och väntade. Sen var det veterinärbesiktning som gick bra, veterinären sa ”ja här har vi visst en herre som inte riktigt har fällt sin vinterkostym..” I rest my case.

På den uppsuttna banvisningen fick jag sällskap med de andra som skulle rida samma klass, vilket var tur för då fick jag lite draghjälp genom vattenhindret. Vi skrittade och travade igenom det några gånger. Sen var det bara att rida fram, hitta växlarna i galoppen och ta några skutt över framhoppnings-stockarna, och sen var det dags!

Jag är väldigt väldigt nöjd med att Tell var så ”på jobbet” och helt fokuserad på mig och på att hoppa! Sen tycker jag väl själv att jag har ridit bättre, men det mesta satt iallafall som en smäck och jag hade en superbra känsla. Bästa bästa häst!! Vi fick jättefin kritik av överdomaren som tyckte att det var roligt att se ett så samspelt ekipage, att jag har en stadig och följsam lätt sits och att ritten var rytmisk och väl avvägd i bra terrängtempo. Jag blev nästan generad! Poängen blev 8,3. Sen sa domaren ”du kan ju stanna kvar här, det kan ju bli fråga om placering sen”. Men jag hade faktiskt ingen aning om att vi hade vunnit, jag hade ju inte hört vad de andra fick för poäng. (Dock hade jag sett att nån fick ett stopp och så, och det får man ju avdrag för, det vet jag).

Det blev en himla glad överraskning med vinst! Men bäst av allt är ändå känslan att flyga fram i terrängen. Finns INGET som slår det!! 😀

Här kommer lite bilder, ska försöka lägga upp en film på ritten sen så ni får se! Nu måste jag sova..

Detta bildspel kräver JavaScript.

IMG_3056

 

 

 

En reaktion på ”Jaha, det här gick ju bra!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s