Släpmeck, jobb och häst på grönbete

Idag är det valborg, ska bli så skönt med lite vila. Iofs tycker jag det är röda dagar hela tiden men ändå är jag så galet trött och vill bara sova. Tror det är värmen, men jag borde verkligen inte klaga på den.. 😉 Jisses vad gott det luktar ute nu, och är så galet fint!!

Skärmavbild 2014-04-30 kl. 10.56.24

Det har verkligen varit riktig värmebölja här i Småland i flera dagar, och jag känner mig som en förvirrad vårfågel som bara flaxar omkring helt planlöst och gör lite här och där. Mycket på jobbet dessutom. Släpet skulle besiktas igår t ex, det visade sig att det inte gick att lösa på drop-in så jag svor, fick åka därifrån igen och lyckades till slut fickparkera med det i stan. (Fick ta med mig eländet till jobbet). Sen lyckades jag få tid på en annan station senare under dagen, och det blev besiktigat iallafall. Stekhet dag utan AC i bilskrället. Kul. Och släpet fick en 2:a på bromsverkan på ena axeln, den bromsade iofs bra men det var tyvärr inte tillräckligt jämnt. F-n. Blir till att meka med det då.. just bromsarna hatar jag att fixa själv, har ju inget att mäta med så man får gissa när man tror att det tar bra. Suck.

Tell har det fint iallafall, vi har bara haft mys i hagen samt idoga försök att få bort mammutpälsen. Och så har jag varit ute och paddlat med min kajak. Idag tänkte jag rida igen. Skulle egentligen åkt ner till Blekinge och varit med på en majsjungningsgrej i folkmusiktradition ikväll/natt men det har jag ställt in. Jag orkar inte. Bliver vid min häst och trädgård istället. 🙂

Trevlig valborg!

/i

Skärmavbild 2014-04-29 kl. 11.31.46

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s