Dressyrpanik

Jahapp, det gick väl sådär igår kan man säga. Jag hade bråttom, ville så gärna att det skulle gå bra (tävlar ju i dressyr på lördag…), hästen var as-pigg och på tårna, med mera med mera…

Red 40 min ca och tränade på serpentiner, 10-metersvolter samt några skänkelvikningar. Det blev helt ok till slut efter en massa sprattlande och missförstånd, förutom skänkelvikningarna som jag gav oss bakläxa på. På torsdag får jag hjälp av min snälla vän och extratränare Anna, tack och lov!

Usch, man rider alltid så jävla dåligt inför tävlingar! Åtminstone jag.. vet inte varför jag får sån panik över dressyrtävlingar??! Jag får försöka tänka på att jag faktiskt bara tävlat Tell i dressyr EN gång tidigare. Och det gick bra. Så jag ska väl överleva det här med hoppas jag. LB:1 och LA:1 borde jag kunna ta mig igenom, de programmen har jag ridit många gånger förr. Dock inte nu på jättelänge.. känner mig helt blank. Får försöka plugga in programmen på kvällen innan jag somnar, har ingen annan tid..

Det är helt klart en stressande faktor är att jag har så sjukt mycket annat på min agenda förutom hästen, så även om jag tycker det är jätteviktigt att rida ordentligt och fokuserat så är det liksom en annan sak att få till det i praktiken. Suck. Men alternativet är ju att inte tävla alls, eftersom jag egentligen inte hinner. Men det är ju också tråkigt! Så nu får det gå som det går. Jag ska göra mitt bästa och ha roligt på lördag, det är ju därför jag håller på!

Ursäkta klagandet, men det känns lite visset och stressigt, som det ju gör ibland.. det är det säkert fler som känner igen sig i.. 🙂

Lev och må! Nu mutar jag mig själv med lite gofika.

/i

20140507-122215.jpg

2 reaktioner på ”Dressyrpanik

  1. veronikamarklund skriver:

    Å surfade in som hastigast och som det kakmonster jag är blev jag genast jättefikasugen !!! Känner igen det där med fokus – på annat än ridningen. Jag har också ett jobb som lätt tar över – och det ÄR svårt att göra både och. Ibland tänker jag att vi har för höga krav på oss själva – vi är ju faktiskt bara (rid) -amatörer… 😉 Men i alla fall jag järmför mig gärna med dem som rider på heltid. Lycka till!

    • Ida Qvarnström skriver:

      tack snälla du! Ja så är det nog.. jag vill så gärna vara iallafall NÄSTAN lika bra som de som rider på heltid, haha! 😉 Gå nu och fika med dig! Det måste man för att orka med allt här i livet. Haha!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s