Fälttävlanskurs i sommar!

Peppig sak jag gjort: Anmält mig till en tredagarskurs hos Anne Persson i Hermanstorp i sommar! 14-16 juli ska Tell och jag dit igen. Vi var där första gången förra sommaren, och det var det bästa jag någonsin gjort känns det som!! 😀 Wihoo hurra hurra vad kul det ska bli!! Det är dressyr och terräng man tränar för Anne, fem ridpass och två övernattningar blir det innan det är dags att åka hem igen. 

Tydligen blir vi dessutom nästan samma gäng som var på kursen ihop förra året! Alltså jag DÖR av glädje!! Det var så himla goa människor, ska bli så kul att träffa dem igen! Och Anne är en HELT fantastisk tränare. Gud vad bra Tell gick förra året, och vi fick så mycket bra hjälp! Och vänner! 🙂

En sen kväll förra kursen satt vi i vardagsrummet och drack vin, åt ostbricka och kollade på DVD med terrängen från Badminton! Vilka minnen.. Kom att tänka på det nu när jag läste Ludwig Svennerståls gästblogg på Hippson, han bloggar från Badminton-tävlingen alltså. Jisses vad coolt att rida där! Nu håller vi tummarna för alla våra svenska ekipage!!

Kolla in banan på den här filmen så ser ni vad de har att se fram emot! Gulp.. det är inga små hinder direkt. 45 språng! Vilket uthållighetsprov! Men vilken läcker bana.. wow! 🙂 Hade jag själv inte varit och tävlat på lördag så hade jag suttit klistrad framför horse1 eller FEI-TV på nätet som livesänder terrängen.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s