dripp dropp dripp dropp…

Igår lyckades vi pricka in värsta ösregnet som satte igång PRECIS när vi satt upp. Suck. Tidigare på dagen hade det mest varit lite skurar. Men såklart blev det ihållande just när vi skulle ut och rida!

Det blev inte nån lång tur direkt, vi hade en unghäst med som tappat en sko. Hon visade sig vara lite ömfotad trots allt så vi vände tillbaka efter en stund. Jag red lite på banan istället, var ju ändå dyngsur så jag kunde gott rida lite till 🙂 Sadeln känns helt fantastisk! Det raka kimblewickbettet kändes helt ok, jag är inte helt övertygad men jag får väl rida med det lite till. (Måste bara byta till 12,5 inser jag. 13,5 var för långt).  Tell var aspigg naturligtvis. Särskilt på vägen hem.. 😉

Jag har ÄNTLIGEN efter 1,5 års väntan fått välja ett träns från PS of Sweden! Jag vann en designtävling för jättelänge sen, men jag hade verkligen ingen aning om att det skulle ta så sjukt lång tid att få priset. Och att man inte skulle höra något alls från varken dem eller Hippson.. men men, jag utgår ändå alltid från att folk gör sitt bästa. Det gör jag iallafall. Och jag är väldigt glad över att jag snart får ett nytt fint träns på posten! Hurra!

Lev och må! Nu ska jag ut och jobba i Film i Glasriket-land hela dagen och kvällen. Ska rigga upp en bonnabio i en lada ikväll utanför Skruv bland annat! Ska bli kul. Riktig bioprojektor men duken är ett uppspikat lakan, och publiken får sitta på halmbalar med fårskinn på! Haha… my cup of tea! 😉

/i

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s