Nytt träns och fredagshoppning

Jo, jag var ju med i en designtävling på Hippson för svinlänge sen. Ett och ett halvt år sen (?) eller nåt sånt. Nu har jag iallafall sent omsider fått mitt pris, fast pannbandet jag designat inte är tillverkat än. Men jag fick välja ett träns från PS of Sweden iallafall, och idag kom det! hurra! 🙂

Visserligen har jag nu tre bruna hoppträns och bara ett svart dressyrträns. Men jag fastnade för det här, så då fick det bli det! Kanske hittar jag nåt snyggt ”finträns” till dressyren i sommar i Falsterbo eller nåt. Tipsa mig gärna om ni hittar nåt! Stilrent och enkelt vill jag ha, inte för ”stort” och tjockt då min lille kille har ganska nätt huvud.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag har även bytt det för stora raka kimlewick-bettet till ett 12,5. Men det provade vi inte idag. Det fick räcka med nytt träns. 😉 Vi tog en sväng på banan och skuttade över lite hinder. Hästrackan var pigg och glad trots 20 gradig värme och att delar av vinterpälsen tyvärr fortfarande är kvar. Hoppade glatt. Den arma matten orkade väl inte helt hålla ihop djuret kan vi säga. Men det gick ändå rätt bra. Ibland får man lattja lite och inte vara så jätteseriös med allt. Det är ju ändå fredag.

Sen kom hästägaren hem till god middag och öl. Särskilt den här tycker jag passade fint till en hästgalning! (Dock lite makabert namn)… 😀 Mkt god!

IMG_0675

Trevlig helg!

/i

En reaktion på ”Nytt träns och fredagshoppning

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s