Pepp och inspiration!

Igår kom det tidernas åskväder precis när jag kom till stallet, så vi tog in alla djuren och hade sen mys i stallet istället (eller mys och mys, det beror på hur åskrädd man själv är)! Skönt att de är så lugna när de är tillsammans hela gänget. Just nu har vi nio hästar i stallet, inklusive lilla fölis. 

När det hade slutat åska och bara strilade ner regn istället så smorde jag lite grejor i sadelkammaren som jag hade förträngt, samt passade på att ansa och frisera Tells svarta tjocka lejonman. Det tyckte han inte var så kul. Men fint blev det! Nu ser han nästan anständig ut igen.

Någon ridning blev det tyvärr inte, men så är det vissa dagar. Jag kollade på en massa spännande clinics på nätet istället, nu är jag så sjukt sugen på att rida! Jag älskar clinics, på Horse1 som jag nu har en månad gratis har jag t ex kollat på Helen Langehanenberg och Doglas Lindelöw. Riktigt bra båda två! Jag gillar att läsa referat från clinics också, om de är välskrivna är det nästan lika bra som att vara där. Man har ju fått det nerskrivet dessutom! Jag vet inte om jag kommer ha kvar Horse1 sen när man måste betala. Kanske finns något bättre. Det är framför allt clinics, sändningar från både hopp- fälttävlan och dressyrtävlingar jag vill se. Och lite inspirationsprogram, gärna horsemanship osv. Men mycket sport helt enkelt! Dramaserier osv hinner jag inte se.. Horse and Country kanske är bättre? Nån som vet?

Har ni några tips på bra clinics som finns på webben, eller annan pepp och inspiration? Böcker? Tipsa mig gärna!

Imorgon har vi hoppträning för Jens Wickström, det ska bli kul! Tänkte renrepa idag med lite markarbete och bommar. Hoppas verkligen hästrackan har skärpt sig idag, och att jag rider lugnt och tydligt och mjukt. Precis som alla proffsen jag precis har sett! 🙂

Skärmavbild 2014-05-20 kl. 15.12.39

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s