Lördagsfix

Sov tills jag vaknade av mig själv idag, så skönt att få vila ut lite. Dricker kaffe i min trädgård (som jag inser ser ut som en terrängbana i miniatyr 😉 ) och nu ska jag in till stan och köpa en mirakel-sår-salva på djursjukhuset som jag har blivit rekommenderad. Måste även fixa nån slags billigt och bra flugtäcke, det ska ju bli uppåt 30 grader varmt här i veckan och jag vill INTE ha flugor i de här förargliga skrubbsåren Tell har fått av stigbyglarna. Jag gillar inte att köpa saker som jag inte ”behöver”, det är ju inte så att han behöver flugtäcke annars liksom. Suck. Men jag försöker tänka att det kanske ändå kan vara bra att ha om jag ska rida fälttävlan, så han kan ha på sig det i släpet.

Skyltbelysningen på mitt släp lossnade under skåneresan, hahaha! Så den har fått dingla lite snyggt fastkrokad på vägen hem. Den borde jag skruva fast nu så jag inte glömmer det..

Sen när jag orkar ska jag ringa till affären i fråga och rekommendera dem att de tar de här förb-nnade stigbyglarna ur sortimentet. För gott.

Håll tummarna att det hinner bli bra till på lördag. Annars får vi starta fälttävlan en annan gång, så är det med det.

4 reaktioner på ”Lördagsfix

    • Ida Qvarnström skriver:

      Börjes egna märke..aluminium med bred platta för foten. Ser ut som jin stirrup typ. Hade nån bild på dem i tidigare inlägg tror jag.. nu vill jag aldrig mer se dem. Suck. Men jag ska ringa och klaga, samt berätta att jag fått köpa dyr salva och flugtäcke nu bara för detta. Det tycker jag de borde stå för. Och om jag inte kan starta så tycker jag de borde stå för startavgiften också! Den är ju inte jättebillig i fälttävlan..

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s