Varm söndag

Jahapp, nu är sommaren tillbaka! 28 grader varmt och jag har mest grejat hemma i trädgården och med släpet, i väntan på att det skulle bli lite svalare.

Väl hos hästapållen kunde jag konstatera att skrubbsåren ser bättre ut, och att han istället kommer få skav av flugtäcket. Jippie.

Dock pigg och glad häst som tyckte det var jeteroligt att springa i snöre över pinnar på ridbanan. Vi invigde flughuvan jag köpte på Falsterbo förra året, den var populär! Isch vad hemskt det är med flugor i öronen tycker Tell. Men huvan gjorde susen.

Söt är han.

20140608-222612-80772449.jpg

Bara för att det är som en slags naturlag att en olycka sällan kommer ensam, så håller vår dragbil dessutom på att falla i bitar. Så den kommer jag INTE kunna köra 50 mil med till Skåne och hem. Kul. (Om vi inte lyckas plocka isär halva bilen och byta bussningar och spindelleder på den helt mirakulöst före helgen). Och helst gratis. 😳 Det verkar inte vara meningen att jag ska rida fälttävlan på lördag.. 😞

i och för sig äter jag i skrivande stund rabarberpaj med vaniljvisp och dricker pärlans hemgjorda cider, så det är inte direkt att det går någon nöd på mig. Egentligen.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s