Svett och skav..

Igår red jag ut en sväng i dressyrsadeln. Red inte så länge, mest skritt, men lite trav och galopp iallafall. Tell kändes positiv. Jag var rädd att hans skav skulle gå upp så jag kände att jag inte red så bra.. Satt mest och försökte ha benen långt ut från hästen..

Idag har han vilat i värmen, och jag har varit ute och ätit med mina kollegor på ett ställe i Växjö som öppnat ny tak-servering. Kändes typ som att vi var i L A eller nåt! Mkt trevligt och gott! Och VARMT!! Vilken dag. De hade pool också, tyvärr hade vi inte med badkläder..

Nu ligger jag och pluggar dressyrprogrammet inför lördag. Det känns väldigt enkelt såhär på pappret iallafall! 😉 Känns något ovisst om jag verkligen kommer rida, men jag måste ju utgå från det!

Tänk om jag inte kommer igenom besiktningen.. Nån som vet om veterinärer låter hästar starta som har skav? Känns ju något onödigt att köra 40 mil med honom om jag inte får rida.. Antagligen hjälper det inte heller om jag ringer innan, de kan ju ändå inte ge något utlåtande förrän de har sett hästen. Suck.

Nu har han dessutom otäcka skav på bogarna av flugtäcket. Så nu är han naken igen… Han har inte ont iallafall, är inte känslig eller irriterad på de skavda ställena, och han har bra läkkött!

20140610-234954-85794550.jpgt

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s