Peppen är total!! Ähum..

Ja hörrni, nån gång måste man ju debutera. Det kommer vara lika sjukt piss-nervöst när och hur man än gör det tror jag. Så det är bara göra det! Försöker tänka att jag borde varit mer nervös första gången jag skulle tävla i terräng överhuvudtaget, alltså stilterrängen förra året i Halland.

Det är möjligt att jag höll på att kräkas då också, tyvärr har jag glömt det. Alltså känns detta som det absolut nervösaste jag någonsin har varit. Alla gulliga vänner och sambon försöker lugna ner mig med att det kommer gå jättebra och vara jättekul. Jo säkert. Efteråt.. 😉

Huga. Ibland undrar jag verkligen varför jag tävlar överhuvudtaget. Men det är faktiskt väldigt roligt och utvecklande. Jag struntar egentligen i placeringar, det är klart det är roligt om det går bra men mest är jag nöjd med att jag har gjort nåt som ett team med min häst! Sen blir jag lugnare också inser jag ju mer rutin jag får. Det var ju så himla himla länge sen jag tävlade kontinuerligt förra gången, det var typ i tonåren, så jag har liksom inte riktigt kommit tillbaka in i gemet igen.

Uppladdningen är rätt usel inför den här fälttävlansdebuten kan man lätt säga. Hästrackan har kvar sina skavsår även om det är bättre nu, jag har knappt ridit på hela veckan på grund av detta, han har fått ännu mer skav av flugtäcket som han fick på sig p g a de andra skaven/flugorna… och så har han dessutom blivit tjock. Jihaa!

IMG_0832

Jag hade ingen lust att rida idag heller, kände mig nervös för allt inklusive att råka riva upp hans skav igen som sitter så himla illa till. Precis där jag har skänkeln. Rider jag i dressyrsadeln så har jag iofs vaden mot det hela, men ändå. Blä. Det blev longering. Tell såg ut lite som en lat, tjock brun ko som flaxade runt i snöret över lite cavaletti som han snubblade över och höll på att stå på öronen. Då vaknade han till. Galoppen var så lång och flack att han fick komma in på en lite mindre volt och bli påmind om att trampa under sig och ta i. Och jättemånga övergångar. Det blev lite bättre sen när tjockisen var igång iallafall. Mys och gos efteråt. Fina fina häst. Det får gå som det går på lördag..

IMG_0845

Imorgon packar jag och sen lastar vi och kör på eftermiddagen. Övernattning ska bli mysigt, och väldigt lyxigt att slippa köra ner så okristligt tidigt på lördag morgon. Istället bor vi 10 minuter från tävlingsplatsen! Evigt tacksam för gulliga Bibbi och Göte som huserar oss allihopa (igen)! Både häst, hästskötare och ryttare! 🙂

Jo just det ja, jag har hämtat bilen på verkstaden idag. Nu är den lagad. Yeiy! Räkningen: 6000 spänn. Ridå. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s