Eftertankens kranka blekhet och jävlar anamma

Jag är fortfarande trött och har lite ont i huvudet. Dock är det lite åskväder ute, så jag dricker lite kaffe och försöker piggna till.

Här kommer lite fler bilder från Tågarp, bland annat en jättefin från hoppningen som jag hittade på Equipe (!!) Jag har aldrig kommit med där förut, så det här känns jättestort! 🙂 Jag tävlar så pass lite, och när jag väl gör det är det garanterat aldrig någon Equipe-fotograf där.. men nu så! Tyvärr stod fotografen i slutet av terrängen i vår klass verkar det som, så där kom vi inte med på bild. Attans. Jag som är så säker på att det såg fint ut fram till att jag ramlade av, haha! 😉

En annan rolig sak är ju att nu när vi ÄNTLIGEN fastnar på Equipe så har hästen apfula skav av flugtäcke och eländes-stigbyglar. Så den här debuten kommer jag verkligen minnas, på många sätt! Det är tur man har humor!

Planen framåt är att träna vidare på både hoppningen och dressyren, träna på detaljer, att han lyssnar men har aktiva bakben och ”tar mig med”, och hitta flytet och en bra rytm. Stämma av honom med små hjälper hela tiden så han verkligen är med mig! Sen ska jag kanske anmäla mig till Öveds tävlingar i slutet av juli, så får vi träna på att springa ifrån flocken ut på okända fält fram tills dess!! Fälttävlan vill jag helt klart rida fler gånger. Och komma runt terrängen SKA jag bara göra. 😀

Ida_Tell_Tagarp_debut_beskuren (kopia)

Foto: Caroline Cronsell

Visst ser det lågt ut med 95 cm? Han är så högt över alla hinder! Det kändes väldigt lätt. Egentligen skulle vi säkert fixa att tävla 1,10 om det inte vore för att jag får lite höjdskräck av allt som är högre än en meter.. 😉 På tävling iallafall. Då är det skönt om det känns lätt..

Lite bilder från när vi gick terrängbanan:

IMG_3367 IMG_3369 IMG_3370

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s