Midsommar = umgänge, arbete och vila!

Jaha nu skulle man behöva en till midsommarhelg bara för att vila upp sig! 🙂 

Vi har haft en massa folk på besök, mycket trevligt. (Eller ja, en del är fortfarande kvar fast nu är det arbetsvecka igen och jag är på jobbet)! Det är skönt att bo på landet och ha plats för många. Och så kan folk sköta sig själva rätt så mycket, det gillar jag. På midsommardagen gödslade jag och stallvännerna ut hela stallet, vi hade hyrt en maskin, en slags minitraktor, så vi behövde inte göra allt för hand. Dessutom var vi två pers som hade tjuvstartat lite i torsdags och mockat ut bäddarna från två boxar, så då var det bara sju kvar. Det tog ändå typ hela dagen. Härligt att ha det gjort! Nu ska det bara högtryckstvättas också, sen är den årliga stall-storstädningen klar. Behöver bara få bort lite träningsvärk från det här tills det är dags att sopa vatten i mängder, hehe.. 😉 Dessutom var vi ett stort gäng som hade arbetsdag i sambons bryggeri igår för att få klart det sista, så här har arbetats minsann. Men jag har såklart ätit gott, umgåtts med mina fina vänner och vilat lite också i helgen.

Tell har vilat och haft det gott i hagen de här dagarna, men nu måste jag ta mig i kragen och börja rida igen. Det märks att de bara är två hästar i den här hagen i år och inte tre, Tells midjemått börjar bli lite… hrm… stort. Testar med motion till att börja med, men blir han ännu tjockare får han tyvärr komma in på diet om nätterna!

På fredag ska vi på dressyrträning för Karin Pettersson, det ska bli jättekul! Och det är inte så länge kvar tills 1. jag får semester, 2. vi åker på kurs i Halland hos Anne! Yeiy! 😀

Jag har förresten lyssnat på 1:a avsnittet av ridpodden på Sveriges Radio, riktigt intressant! Den hittar ni här!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s