En hästtjej på semester (och en fuffens-häst i hagen)

Igår red jag äntligen, var till och med inställd på att bli blöt. Men det behövde jag inte bli, det slutade regna precis när jag satt upp! 🙂

Min kära pålle känns väldigt ”lik sig” att rida även om han har fått vila i några dagar. Däremot börjar hans fuffens-påhitt hopa sig när han inte blir aktiverad.. till exempel bli rädd för allt (i sin egen hage), försöka sprattla sig loss och fly när grimman är på.. osv osv. Som tur är tappade jag honom inte, utan jag bara vinschade in djuret, suckade och traskade vidare med bestämda steg. Då tyckte hästrackan att allt var så himla lugnt och behagligt igen. Men räven bakom örat var visst kvar..

Efter ett skönt ridpass var han lite coolare i både kropp och knopp, och jag med. 🙂

Idag åker vi en sväng och hälsar på mitt lilla gudbarn med familj i Varberg, ska bli mysigt. Jag tjatade på sambon att jag gärna ville komma iväg lite tidigare ut  mot västkusten. Varför då? Ähum, jag tänkte att vi kunde svänga inom på Horsefarm i Falkenberg, jag behöver byta en förbygel.. hehe… 😉 (Obs: Jag föreslog iallafall inte Ullared!)

Ps. Jag har förresten tackat ja till att vara med i dressyr-division 2-laget i höst! Det ska bli spännande och roligt! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s