Falsterbo!!

Å, jag älskar Falsterbo! Till och med den timlånga bilkön som alltid uppstår före Höllviken på väg ner på näset. Det hör liksom till. Festivalernas festival för oss hästgalningar! 🙂

Jag kollade på lite allt möjligt, fina dressyrunghästar, tour of the amateurs-hoppning och childrens challenge (unga rider storhäst i ca 120-hoppning).. Ja lite av varje. Gud vad jag uppskattade den nya ryttarläktaten! (Fri läktarplats som det var överallt) Det var minst 30 grader varmt så jag försökte hålla mig i skuggan och dricka mycket vatten. Allt för att inte svimma före huntingen, som jag mest av allt ville se 🙂

Det var en jättebra klass med mycket show och ryttarna red så sjukt bra. En riktig publikklass, helt fullsatt med folk!! Jag är galet imponerad av Sandra Gustafsson som red hem segern på ett så sjukt högklassigt sätt. Såååå bra ridet!! Hästen bara åt upp terränghindren och hoppade banhoppningshindren jättefint, fast det gick fort som tusan och Sandra svängde snävt.

Det ser så lätt ut när duktiga ryttare rider, de har typ 1000 växlar i galoppen och det är liksom värsta steglösa automatlådan. Med grym turbo i bakkärran! 😀👏👍

Shoppade några småsaker på mässan, men det bästa köpet var lätt den australienska halmhatten. Livsnödvändigt i hettan! Och så mycket roligare att se ut som en cowboy än en levande reklampelare för lite vad som helst. (Brukar finnas få kepsar att köpa utan nånting alls på)..

Nu är jag trött och matt men lycklig. Känns rätt likt alla gånger jag varit på Roskilde och Emmabodafestivalen faktiskt, haha!

20140710-113828-41908450.jpg

20140710-113828-41908635.jpg

20140710-113828-41908122.jpg

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s