Dan före dan…

Sen jag kom hem från Falsterbo har jag ridit, badat, varit ute och ätit med min fina sambo, myst med vänner, samt legat i en solstol och slappat mycket nöjd med min australiensiska halmhatt. 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag har jag packat nästan allt inför kursen hos Anne, vilket innebar timmar av smörjning av all utrustning. Suck, varför lär jag mig aldrig?? I och för sig hjälper det inte så mycket att smörja allt när jag kommer hem från tävling, jag har ju inga särskilda tävlingsträns t ex. Allt använder jag även till vardags.

Jag har även försökt få min förvildade sommarhäst någorlunda anständig. Han var så blöt av allt ösregn så jag struntade i att försöka rycka manen. Jämnade till den lite med saxen istället. Svansen skulle egentligen tvättats, men jag hoppades att det mesta äcklet ändå hade regnat bort så det blev balsamspray på resten och lite utredning av trassel. Tell var sjukt nöjd. Han HATAR att bli ryckt i manen, och att han svansen i en balja med vatten och schampo är inte heller hans favoritaktivitet. Så idag var livet på topp tyckte han!

Sen åkte jag hem till en granne och köpte några balar hö, eller ja han var i Falsterbo men jag fick tag på honom på telefon och fick lov att bryta mig in i deras höloge. 🙂 Smidigt att ha med några småbalar i släpet tycker jag, vi har ju visserligen hö i stallet men det är på storbal så då måste jag packa i en massa höpåsar.

Det har ösregnat här heeeela dagen, så Thelma och lilla Tanya har fått vara inne och mojsa sig i halmen. Mamma Thelma har mest gnäggat på mig hela dagen, bäbis Tanya har mojsat sig. Så söt så man smälter. Och hon älskar att gosa och bli kliad! ❤

Skärmavbild 2014-07-13 kl. 18.18.07

Jag får se om jag hinner blogga nåt när jag är i Hermanstorp på kurs, annars lovar jag såklart att skriva när jag är hemma igen! 🙂 Förra året skrev jag typ en bok när jag var där. (Riddagbok alltså. Jag ville ju komma ihåg vart enda ord som Anne sa!)

Imorgon förmiddag åker jag, sen är det ett ridpass på eftermiddagen när vi kommit fram. Tisdag blir det ett dressyrpass på morgonen och ett terrängpass på eftermiddagen, och samma sak med två pass på onsdag innan det är dags att köra hem. Det var så himla himla kul och bra förra året, så jag ser verkligen jättemycket fram emot detta i år med!!

Hej svejs, nu ska jag ut och packa lite till! Tur man har varit iväg på lite grejor nu i fälttävlanssvängen, plötsligt känns det som att man nästan har blivit VAN att ha med sig halva stallet i bilen och släpet, haha! 😀 Och en packlista som heter duga… (obs jag fyllde på den här med ännu mer sen, detta är första versionen!) 😉

IMG_3624

IMG_0999 IMG_1001

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s