Träning i Övedskloster

Woho! Att köra tre timmar, rida en och en halv och sen köra hem tre timmar visade sig vara en strålande idé!

Det är så STÖRT kul att rida terräng. Alla borde prova! 😀

Vi tränade för Ted Velander idag, han tyckte Tell var jättehäftig och att han gjorde ”allting rätt”. Han tyckte även att jag red honom trevligt och ”lät honom komma fram till hinder” fint. Åh så glad jag blev! Kul också att han ”kände” Tosca, Tells mamma. Tell är ju hennes sista föl. (Sen har hon ju massor av andra barnbarn och barnbarnsbarn osv som tävlar, men ändå).

Shit vad vackert det är i Skåne. Öved ligger mellan Hörby och Sjöbo, vi körde förbi minst tre slott på vägen dit och man skymtade vombsjön när vi körde ner mot Bjärsjölagård och Övedskloster. Sån sjukt fin utsikt, och vilka alléer! (Tyvärr blev det inget bra på kort från bilen). Skåne är lite som ett eget land, det tyckte jag även när jag själv bodde där! Och alla dessa fantastiska terrängbanor!!! 😀

Träningen gick super, han hoppade allt lätt som en plätt, och allt kändes lätt också förutom en tvärnit på en blå båt (jeteläskig tyckte Tell) så jag råkade trilla av. Men det var mer som en ”hastig avsittning” så jag hoppade upp igen och red på. Då hoppade han jättefint. Mespropp! 😉 Men jag behöver ju inte trilla av på tävlingen tänkte jag, nu får det räcka. Haha!

Det ska bli så kuuuul att åka dit och tävla nästa helg!! Jag kan iofs tänka mig lite svalare väder då än 30 grader. Jag har ingen AC som funkar i bilen så jag fick köra typ naken och med rutorna nere. Bilstereon har också lagt av så jag lyssnade på grymt bra musik i lurarna istället. Orkar inte leta reda på det där jävla reläet. Men bilen går som ett skott! Gamla peggy, vilken trotjänare hon är! 100 mil med hästen på släp på en vecka… 😛

Sånt är fälttävlanslivet! Särskilt om man bor i Småland…

20140718-223337-81217295.jpg

20140718-223338-81218169.jpg

20140718-223336-81216235.jpg

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s