Uteritt med syrran :D

Semester är jäkligt skönt alltså. Idag har vi mest badat och slappat i den härliga sommarvärmen, och på kvällen var jag och min ena syster ute och red en härlig runda i skogen. Båda mina syrror har varit här, men idag åkte tyvärr den ena norrut.

Det gick rätt bra på uteritten, Tell var pigg och alert trots värmen.. jag tvingade honom att gå först nästan hela tiden och han var väl inte ett under av avspändhet kan man säga. Men han gick! (Efter en uppgörelse i början av ritten..) Fina hästar och glada systrar.

Imorgon ska vi på utflykt, jag syrran och Tell! Ska bli kul! 😀 Skriver mer om det imorgon.. 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s