Mot Berlin!

Jag är hemma och packar och försöker sanera mitt hem så det ska vara någorlunda trevligt att komma hem igen. 😉 Jag och sambon åker till Berlin i några dagar, det ska bli supermysigt!

Nörd som en är känns det ändå lite trist att missa Ribbantävlingarna i helgen, hade sååå gärna varit där och kollat, särskilt terrängen! Får heja på de svenska ryttarna på avstånd i år. Här kan man titta på banan, ganska lik förra årets tycker jag. Men det är väldigt fint. Bra och tydliga hinder, även om de känns gigantiska … 😉 När man går och kollar alltså. Sen när de rider så ser det ju så lätt ut!

Idag har Tell och jag tränat lite på våra svagheter på dressyrbanan. Rida rakt till exempel, det tyckte dressyrdomaren att vi gjorde sådär. Rakt fast med högerställd häst. Så idag har vi försökt rida rakt med RAK häst. Det visade sig lättare sagt än gjort. Men när djuret var rejält genomjobbad och nöjd och matten lika svettig och nöjd så gick det minsann. Jättefin bjudning i båda tyglarna. Böjt när det ska vara böjt, och rakt när det ska vara rakt liksom! Slutsats: Hästrackan var nog inte helt igenom när jag skulle rida programmet på tävling sist. Jag får träna mer hemma helt enkelt, och se till att rida fram ordentligt på tävling och inte mesa mig.

När jag kommer hem från Berlin blir det hårdträning av dressyrprogram som gäller, sen åker vi och tävlar i Flyinge! Hurra! 🙂 Hej svejs med er så länge! 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s