Borta bra men hemma bäst!

Hej hopp! Nu är jag hemma från Berlin igen! Vi har haft det riktigt riktigt bra! 🙂 Men nu var det verkligen skönt att komma hem, jag är en sån himla hemmakatt. Borta bra men hemma bäst. Några dagar räcker, sen vill jag hem igen till min trädgård och min häst! ❤

Oj vad kul det var att komma till stallet igen!! ”Alla” var där så jag höll på att prata bort hela min ridtid.. någon som känner igen sig? 😉 Dessutom var det ponnylektion på ridbanan mitt i allt. Gud så söta de är. Jag hade egentligen ganska bråttom, för jag skulle hem på styrelsemöte som jag själv hade kallat till. Så det kändes liksom lite fräckt att komma två timmar försenad till det. Tellepelle ville gärna bli fångad iallafall, det har kommit ett nytt gäng galna flugor nu med värmechocken (vilken värmechock i ordningen har jag glömt, jisses vilken sommar det här är alltså).. så han och brorsan ville gärna in båda två.

Jag red kanske 20-25 minuter pga att det var så trevligt att prata med alla så jag inte hann mer, hehe.. men det gick helt okej. Jag kände mig lite flaxig och höll i innertygeln fast jag försökte ha stilla jämna händer, det var jag inte så nöjd med. På slutet när jag hade hittat bjudningen blev det bättre. Men Tell kändes glad och pigg hela passet, nöjd med att vara ridhäst igen. Min fina älskade häst! VAD jag har saknat honom!! Helt sjukt, på bara några dagar…

Imorgon får vi hitta alla knapparna igen, sen åker vi till Flyinge på fälttävlan i helgen! Jag har gett mig tusan på att jag ska rida en BRA dressyr den här gången. Allt annat får gärna gå bra det med, men rider jag en kass dressyr igen så blir jag ta mig tusan less på mig själv!! Haha! Okej, det är lite typiskt mig att åka iväg på semester och sen förvänta mig underverk, men vad ska jag göra. Jag vill ju göra fler saker än att bara rida! OCH att det ska gå bra i ridningen..hmm…

Ja, det är som det är. Ibland visade det sig att det var en BRA idé att göra nåt annat ett tag, ibland visar det sig att jag borde tränat mer istället. Vi får se helt enkelt. Jag tänker försöka rida med lite lagom krav på mig själv. Det brukar bli bäst då! Jag ska ha roligt med min fina häst, det är ju därför jag håller på med det här! 

Såhär trevligt har jag haft det i Berlin! 🙂 Tschüss!


bild

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s