Tråkdeppigt – och det är SVÅRT med ridning!

Usch idag känns ingenting roligt. Jag är så trött och less och undrar vad jag håller på med. Får inget gjort på jobbet heller direkt. Regnet vräker ner och jag är så glad att min pålle fick sova inne i natt, plus fick på sig sitt regntäcke idag. Jag är inte så pjoskig av mig i vanliga fall och Tell är inte så frusen av sig heller, men det här skitvädret är ju bara för eländigt.

Skärmavbild 2014-08-18 kl. 15.27.00

Jag får försöka vila upp mig lite och bara mysa med min häst. Känner mig så fruktansvärt trött! Jag kanske kan rida ut och leta lite kantareller eller nåt. Eller bara ut och gå med honom. Tell brukar vara en bra kantarellhäst. 🙂 Funderade på om jag skulle rida lite barbacka ett tag och verkligen träna på min sits och att centrera all ridning därifrån och inte vara beroende av handen… ser framför mig hur Tell bara dansar fram och bär sig själv. Ni vet när ridningen ser sådär lätt ut… (deprimerad suck).  Får boka in nåt mer träningspass för underbara Anna snart. Fast just nu orkar jag inte. Ibland känns lite segt och eländigt, så är det ju bara. Jag har inte ens nån lust att åka till Halland och rida fälttävlan om två veckor, men nu har ju pengarna dragits och det var ju för väl att jag inte råkade avanmäla mig. 😉

En del åker till veterinären direkt när hästen inte går så bra som man tänkt på tävling t ex och tror att nåt är fel, andra (som jag) börjar rannsaka sig själva och sin ridning istället och känner sig allmänt värdelösa på att rida.

Som tur är filmade en av mina vänner en liten snutt när jag red för Anna sist, då när Tell gick så bra att jag nästan dog av glädje. Ska se om jag kan få tag på den filmen så ska jag visa er! DET ska jag ha som pepp och minnesbild när allt känns värdelöst!

Nu ska jag sluta gnälla. Min häst mår fint, jag mår fint (om än lite deppig) och nu är det bara att vila upp sig, och sen ta nya tag. Det hade absolut kunnat vara värre. Hej med er! 

2 reaktioner på ”Tråkdeppigt – och det är SVÅRT med ridning!

  1. veronikamarklund skriver:

    Jag är av samma sort som dig. Felsökningen startar alltid hos mig :O Du har ju kört hur hårt som helest på sistone, klart du är sliten! Ta några lugna dagar ska du se du är på banan lagom till tävlingen 🙂

  2. Ida Qvarnström skriver:

    Å, tack snälla för peppen! Ja, du har helt rätt. Jag är trött och sliten, det är bara att ta det lugnt och invänta nya krafter. Jag tror jag lider av lite allmän rid-och-slit-baksmälla och börjat-jobba-och-måste-stiga-upp-tidigt-panik. 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s