Usch, inte alls nån bra känsla

Ikväll hade vi sista ute-hoppträningen för Jens. Och vilket väder vi fick!! 19 grader och strålande sol. Det tackar man ju för! 🙂

Det gick inte sådär jättebra, inte pissdåligt heller direkt men jag känner mig besviken (för jag red inte bra) och lite orolig. Tell lade sig bakom handen ibland och släppte bettet, då hade jag liksom ingenting framför mig.  Det var som att han inte gick fram riktigt heller, utom när jag sa till på skarpen. Och han som älskar att hoppa! Får hoppas att det bara är att han är trött av att sätta päls (yep, here we go again..) och att det blev en sån ”värmechock” idag jämfört med hur vädret varit på sistone. En del hästar kan ju bli lite tjafsiga i munnen av styngflugelarver också såhär års, tycker att jag varit bra på att ta bort dem från honom men man får ju inte bort allt såklart.

Ja ja. Jag tog hjälp av en kompis för att kolla honom i munnen efteråt, och vi hittade ingenting. Han verkar inte vass någonstans eller så, allt ser bra ut. Jens trodde att jag kanske hade för stort bett, men jag har ju ridit med den här storleken i fyra år på honom. Så jag vet inte, har svårt att tro att han plötsligt skulle börja reagera isf. Men jag får se, jag kanske har nåt som är 13 liggandes nånstans. 12,5 kommer definitivt bli för litet.

En annan teori är att jag redan nu är nervös inför tävlingen på söndag, jag rider alltid dåligt före tävling tycker jag.. får försöka sluta med det. 😉 Är iallafall SÅÅÅÅ glad över att min hoppträningskompis Frida hänger med på söndag, det ska bli så roligt! Hur det än går är jag säker på att vi kommer ha galet kul!! Och det är ju det viktigaste. Försöker jag intala mig. 🙂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s