Lyckliga hästar

Idag har jag först jobbat och sen kört 20 mil fram och tillbaka ner till Blekinge för att repa med mitt band. (Det var SÅ kul! Shit vad bra vi börjar bli, hehe!) Så när jag väl kom bort till stallet kände jag mest för att ta det lugnt.

Det blev en myskväll i stallet med lite borttagning av avtrillande sommarpäls och kli. Myyyyysigt sa Tell! Sen provade vi två bett som jag hade letat fram, som såg något mindre ut än det jag red på igår. De tyckte Tell var trevliga att ha i munnen, iallafall på stallgången. 😉 Testar att rida på nåt av dem imorrn tänkte jag. De var iallafall inte för små, så det är väl bara att prova.

Sen släppte jag ut honom och brorsan Tim i en ny hage, det börjar bli lite nedbetat nu i deras vanliga även om den är enorm. Tim gick snällt i nya hagen och betade glatt först medan jag pysslade med Tell. Men sen när han också kom ut dit blev det åka av! Jisses vilka lyckliga pållar! Så härligt att se. De brukar visserligen kvällsbusa lite i andra hagen också och springa av sig, men i den här drog de några ordentliga repor och avslutade med att rulla sig och frusta. Finingar! De har det bra, de där djuren… ❤

De unga damerna i hagen intill fläskade också på med lite galoppuppvisning, hög svansföring och fnork inför de ”nya” killarna, men precis när jag började bli lite nervös över krumbuktsprången så lade sig lugnet över gården igen och alla hästarna gick lugna och betade nöjt.

Jag är SÅ glad över att det inte är det här jag ska rida på söndag! Nu känns det oerhört lugnt med en helt vanlig 90-bana. Haha! Andra goda nyheter är att min pärla till sambo har mekat klart med vår dragbil så nu har jag en bil också till på söndag. Hurra! Hel bil, en frisk och glad häst, en ryttare som visserligen inte red idag, men är rätt glad ändå. Tjipp å hoj!

 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s