Fyrstjärnigt där, 90-klass här…

Följer VM-terrängen så gott det går, nu ligger jag i soffan iallafall. Har jobbat ideellt i vår lanthandel idag mellan 9-14 så då hann jag inte kolla så mkt. Men jag försökte.. 😉

Snart ska jag ta mig ut till stallet och rida Tellepelle, samt göra iordning det mesta inför tävlingen imorgon. Jag är just nu både sjukt nervös OCH glad och föräntansfull. Hoppas hoppas det går bra…

Jag blir galen på att det alltid är nya dressyrprogram!! Tror detta är det tredje eller fjärde nya debutantprogrammet jag får nöta in…

Igår hade jag väldigt ont om tid i stallet så jag fick rida i 30 min. Men detta korta ridpass blev väldigt bra som tur var! Ingrid har kommit med den fina förbygeln, så jag slängde på den bara för att iallafall ha ridit med den före tävlingen. Den satt jättebra. Så trillar jag av imorgon så åker jag av med stil iallafall, haha! 🙂

Hoppade lite på låg höjd och provade även det ”nya” bettet, men det är ju ganska likt det vanliga tredelade jag brukar rida på. Lite tjockare, och lite kortare. Det var han väldigt nöjd med. Peppad och glad häst, skönt! Tror även att nöjdheten kom ifrån att ha fått gå i en hage med jättemycket gräs i så han var mätt och belåten. Var en del att mocka på banan sen.. hehe. Jag gör så nu att de får gå i den nya hagen varannan dag.

Håll tummarna för oss imorgon!!

Skärmavbild 2014-08-30 kl. 15.00.29

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s