Stum av beundran

Lyckades precis gå in och kolla på SVT play när Peder och Sibon gick in och satte en klockren snabb runda, sååååå snyggt!!! Heja Sverige! Håller tummarna för de andra ryttarna  i hopplaget!

Jag missade ju upplösningen av VM-fälttävlan när jag själv var på tävling, men jag har kollat ikapp mig igår kväll. Alltså, Sandra Auffarth rider så gryyyyymt bra och VILKEN häst Opgun Luovo är. Herregud. Jag är fullkomligt stum av beundran. Det ser så lätt ut! Som det ju gör när proffs rider. Men inte bara det, hon och hästen tillsammans som EKIPAGE är så otroligt samspelta och litar på varann. Det är så man blir tårögd. Det är ju DET som är grejen med ridning!! Det är DET man alltid försöker uppnå! Oavsett om det är i fyrstjärnig klass eller 90-klass… och som är så svårt att förklara för andra som inte håller på med denna sport.. 😉

Okej det finns många duktiga.. Malin och Dag gjorde härliga insatser! Och att se Michael Jung och Ingrid Klimke (i vilken disciplin som helst) gör en ju också gråtmild. Jungs terrängritt, på en så ung häst.. har inga ord. Men nu åter till guld-Sandra!

(klicka på bilderna för att se klippen, får det inte att funka med inbäddningen tyvärr… Titta och njut!)

Skärmavbild 2014-09-02 kl. 11.18.22

Skärmavbild 2014-09-02 kl. 11.09.03

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s