Bus, sjuka och vila

Idag jobbar jag i Kalmar, sen åker jag till Karlskrona. Kommer hem imorgon nån gång, så det går lite dåligt med ridningen för tillfället! Buäh, men sånt är livet!

Häromdagen fick jag magsjuka dessutom, verkligen inget jag rekommenderar. Huga. Igår var jag på benen iallafall men orkade inte rida. Busade och lattjade med Tellepelle i hagen, det tyckte han var jättekul! Han gör vad som helst för att man ska klia honom, han fäller jättemycket så han ser ut som en kliande hårig brun pälshög just nu. 🙂 Å, det är så himla fint väder här i Kalmar, jag vill ut och RIDA!!! Längtar så tills fälttävlan här om några veckor!

Skärmavbild 2014-09-05 kl. 12.23.29

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s