VM-final!!!

Herregud, Rolf-Göran och Casall var SÅ värda att komma till VM-final, och nu är de där! Vilken enorm prestation, och så sjukt spännande! Imorgon blir det att hålla tummarna så hårt det bara går!! 😀 Minns det som igår när Helena Lundbäck var i final. Och nu är det Roffe, hurraaaaaaa!!!!

Själv latar jag mig fortfarande och gör en massa annat än att rida, får ta tag i det hela imorgon. Idag hade jag tänkt rida, men det var 25 grader varmt och jättemycket insekter. Varken jag eller Tell var sådär jätteinspirerade att köra igång nåt på den dammiga ridbanan, så vi tog en promenad i skogen och sen blev det en omgång med ryktsten och skrapa. Fick ett infall att tvätta svansen efter det, men det blev hela hästen. Suck. Och hela mig också. Tell var på sitt allra kliigaste och sprattligaste humör så det var inte lätt kan jag tala om… hahaha! Nåväl, har bara badat honom totalt två gånger tror jag sen jag köpte honom för fyra år sen så det var väl dags. Han var liksom en enda svett-lera-päls-och bromsbett-kliande hög så jag tänkte att han skulle tycka det var skönt. Han brukar gilla att bli duschad. Men se det var bara att bli kliad som var intressant idag.

Nya tag imorgon. På en förhoppningsvis något renare häst med lite mindre kliande päls. 🙂

Looki looki, jag har RENA naglar!!! Det är inte ofta kan jag tala om. Särskilt inte efter att jag kommer direkt från stallet! 😉

Skärmavbild 2014-09-06 kl. 16.52.39

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s