Ingen tävling…

Nån gång ska väl vara den första. Nu har jag tyvärr fått stryka mig från dressyrtävlingen imorgon. Försöker trösta mig med att det här är ju första gången på alla fyra åren som jag haft Tell som vi fått göra det! Jag kommer åka dit ändå och heja på mina lagkamrater såklart. Hoppas de tre kvarvarande lagryttarna rider så det ryker!!

Han gick inte helt rent igår heller tyvärr när jag tog ut honom på lina, och det var samma idag. Så nu får det bli vila över helgen och sen får vi se om vi behöver åka till klinik och kolla upp det hela  i nästa vecka. Jag bokar en tid i vart fall så märker vi ju om den behövs.

Vi har haft en mysig dag idag iallafall fast det såklart är tråkigt att han inte är fräsch, jag har varit i stallet och pysslat med lite av varje. Gosat med föl, hängt med stallkompisar och fikat, fixat med vatten och hagar och lite sånt. Och slängt in en massa äpplen till hästarna i hagen från kringliggande äppelträd. I Tells förra hage ramlade de ju rätt in, så han saknar det trädet! 🙂 Smålandshästar har det bra alltså! Haha!

Min älskade, älskade häst. Bli bra nu, hör du det!!

Skärmavbild 2014-09-13 kl. 18.29.15

3 reaktioner på ”Ingen tävling…

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s