Inget nytt…

Usch vad ens blogg (och ens liv) blir tråkigt när hästen inte är okej!

Positivt tänkande:

– Hästskrället har det toppen i solen i sin stora gräshage. Han rejsar i och för sig runt en del  i rena lyckan (och busar med fölet i hagen bredvid) så den arma matten får skrämselhicka. Men han har det toppen och verkar lycklig, om än lite understimulerad. Heh.

– När jag longerade honom igår syntes hältan knappt. Hoppas HOPPAS det är på väg bort! (Och att det var en sträckning).

Negativt tänkande:

– Det kan vara nåt jätteallvarligt. Och jag kommer bli extremt jättefattig om jag måste köra till hästkliniken. Bara självrisken är på 2600 kr, plus att jag får punga ut med 15% av vad det nu kommer kosta utöver det. Plus att jag egentligen skulle behöva en ny bil. Kan nån ge mig en sisådär 100 000 spänn? Det vore fint!

– Två olika varningslampor (av mystisk karaktär) lyser i dragbilen (som ändå var den bilen som funkade bäst fram tills igår) och jag fattar ingenting. Hittar inte felet. Sambon har ställt in instrumentpanelen på FRANSKA så jag får försöka googla på franska peugeot-mekaniker-sajter. Anomale freinage.. Ähum. Quoi??? Om jag inte var så less skulle jag skratta åt detta! Haha.. (med gråten i halsen)… Sambon är i Barcelona med sina elever så jag får snällt laga bileländet själv om jag ska ha nån dragbil som går att köra med till veterinären. Får bjuda över min grannes franska flickvän så får hon hjälpa mig att tolka. (Okej det här är ändå rätt så kul. Faktiskt. 😉 )

– Jag kan antagligen vinka ajöss till alla tävlingar framöver som jag hade sett fram emot. Ingen fälttävlan i Udden, och ingen dressyr med laget. Och eftersom jag lider av politisk depression så var ju roliga äventyr med hästen (alternativt härliga uteritter med hästen) min enda räddning. Nu får jag gå över till att äta godis istället som tröst. Som tur är känner jag ingen som säljer knark. Och jag har ändå inga pengar, utgår från att knark i vart fall hade varit för dyrt. 😉

Hej hopp, hoppas jag har nåt roligare att rapportera om snart! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s