Min fälttävlanssommar i bilder

Idag har det varit Fälttävlan på Ridklubben Udden, det skulle ha varit min och Tells sista fälttävlan för säsongen. Det var ju såklart himla tråkigt att vi inte kunder starta, jag hade sett fram emot den tävlingen så himla mycket! Ett glädjeämne var iallafall att min stallkompis Agneta och Tells yngre släkting Taleya tog en 2:a-plats i 90-klassen, så roligt!!

Men vi har verkligen haft en underbar fälttävlanssommar. Den ska jag tänka på och minnas alla roliga stunder när mörkret faller och höstvindarna och regnet viner! 🙂

Fälttävlanssommaren började ju faktiskt redan i våras, och vilken kickstart det var! Vinst i stilterräng 90-klass på Ridklubben Udden! 🙂 Hurraaaaa!!!

cropped-cropped-skc3a4rmavbild-2014-04-29-kl-11-31-46.png

IMG_3056

20140716-231459-83699625.jpg
Vi var på kurs hos Anne Persson i Hermanstorp i början av sommaren. Dressyr och terräng-träning är livet! Ååååå vad jag längtar till nästa år! 🙂

IMG_1114 IMG_0815 IMG_0810Vi har också varit i Skåne flera gånger i sommar och bott över hos Göte och Bibbi, Tells uppfödare. Vi tränade i Tågarp för Anna Nilsson till exempel, och jag skulle ha tränat i Dagstorp men Tell fick hemska skav av mina nya snygga (och uppenbarligen livsfarliga) stigbyglar. Hua! Men annars hade vi det toppen!

IMG_3367 IMG_4541 Skärmavbild 2014-08-14 kl. 13.45.47

Skärmavbild 2014-06-28 kl. 00.03.37

De här fyra bilderna ovan är från vår debut i fälttävlan!! Den gjorde vi i Tågarp. Dressyren gick ganska bra, hoppningen gick finfint, och så ramlade jag av mitt på ett fält i terrängen. Men vi överlevde, och blev väldigt sugna på att prova igen! 🙂

IMG_363920140718-223336-81216235.jpg
Det här är två talande bilder från min fälttävlanssommar. Sittandes i mååååånga timmar i en extremt varm bil (eftersom det varit en riktigt kanonvarm sommar). Jag har även mekat en hel del med bilar och släp eftersom jag inte är gjord av pengar. Men de bilderna besparar jag er. 😉 Det är roligare med bilder på människor och hästar än bilder på bildelar och släp!

Hopp och galopp!! Jihoo sa Tell.

Dressyrprovet

20140727-223437-81277965.jpg 20140727-221709-80229112.jpg
Tävlingarna i Övedskloster var vår andra fälttävlan någonsin. Det var 40 grader varmt (nästan) och HUR kul som helst. Dressyren gick sådär, hoppningen gick sådär, och terrängen gick SÅÅÅÅ bra! Som en peng. Och jag höll på att dö av glädje. This is the shit alltså. ❤ Lätt favvistävlingen på hela sommaren. Vilket ställe!

Skärmavbild 2014-07-24 kl. 00.33.14 Skärmavbild 2014-07-24 kl. 00.25.43

Min syster Anna följde med när vi körde ner till Flyinge och tränade för Ted Velander. Sen var det även tävling där nån vecka senare.

IMG_8531

Den här goa ungen är jag fadder till! Jag ska lära henne aaaaaaallt jag kan... :)
I Flyinge gjorde vi en helt okej dressyr, nollade i hoppningen med darr på ribban, och sen var jag SÅ nära att åka av i terrängen, men satt kvar och krigade mig sen runt. Mina vänner från Lund var där och min lilla fadderunge gick terrängbanan med mig. Hon fick även bära min rosett eftersom denna kämpainsats ledde till PLACERING!! En niondeplats tror jag det var, men ändå. Vår första placering i fälttävlan! 🙂 Det var en bra dag!

IMG_4128

I Augusti var vi tillbaka på brottsplatsen, dvs i Hermanstorp i Halland där vi tränat i flera dagar i början av sommaren. Snälla Frida som ni ser på bilden hängde med som hästskötare! Tellepelle gick som en stjärna i dressyren, vi red ihop nästan 70% (vårt rekord) och jag var så glad att jag nästan tuppade av. Nollade i hoppningen som värsta proffset, och sen gjorde jag ett stunttrick i terrängen när jag var extremt nära att trilla av på andra hindret. Det gäller att vara envis i den här sporten! Klättrade upp med hjälp av förbygeln, fick applåder från publiken, och det kändes som att jag vunnit när jag kom i mål. Skithäst, och världens finaste. På samma gång! Hahaha… vad vi lär oss, båda två! 🙂

Tack för den här fälttävlanssommaren, älskade Tell! Nu siktar vi på nästa säsong! Men först kanske lite hoppning och dressyr före det. Allt känns ju easy piecy nu när man börjat rida fälttävlan. Så är det verkligen! I logistik iallafall. Sen det där med ridandet är ju en annan sak. Att det ska vara så förbaskat svårt att lära sig rida ordentligt!! Som tur är så är det ju det roligaste jag vet. 😀

Du är bäst, älskade häst!!

En reaktion på ”Min fälttävlanssommar i bilder

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s