Kantarellhäst

Trött dag. Allt känns rätt trist, förutom att jag hittade kantareller när jag var ute på den dagliga skogspromenaden med Tell. 🙂

Nu börjar det bli ganska kallt och mörkt, säkert därför jag känner mig extra seg. Vi får börja slänga ut hö i hagarna för nu märks det att det inte är samma kräm i gräset längre. Och Tell har fått vinterpäls som bara den. Det ser nog ut som att jag har en stor brun lurvig hund i koppel när jag är ute och går… Men snart kan jag rida igen hoppas jag. Längtar! …och då kommer klippmaskinen få åka fram, sanna mina ord.

IMG_4362.JPG

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s