Jag har ridit! :-D

Idag fick vi sällskap på skrittrundan, och sadeln åkte raskt fram! Jag blev nästan lite nervös, det känns så länge sen nu sen jag red sist! 😉 Men å vad härligt det var att sitta på min fina lilla hästs rygg igen. 

Tell var så glad så glad och ville verkligen vara säker på att han inte skulle bli kvarglömd på stallplan. Direkt jag hade suttit upp kastade han sig iväg efter de andra två (som hade hunnit skritta den hiskeliga sträckan fem meter). Resten av rundan gick så bra så, det blev bara några små inslag av peppad trav. Men mest skritt. Duktig häst. Det passade ju bra att det blev uppsutten motion idag, vi firar att det var sista dagen på Rheumocam. Nu är den 10-dagarskuren över,  jippie! Nu hoppas vi bara på gott resultat på återbesöket på hästkliniken nästa vecka.

IMG_1262

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s