Tricks och stenmurar

Vilken underbart solig och varm dag det har varit idag! Jag har jobbat i lanthandeln hela dagen, full rulle eftersom alla skulle köpa kanelbullar… men sen kom jag till stallet iallafall. Något seg eftersom jag och sambon var i stan igårkväll och hade det trevligt! 😉

Tell knows the drill nu, så att säga. Gnägg – bli hämtad från hagen – ut och gå promenad och andas lite skogsluft i en timme. Träna lite tricks – få godis och beröm – få hö. Prima liv. Han går där så lugnt och fint i sin lilla hage och myser. Men mig lurar han inte, uppenbarligen hittar han på fuffens när ingen ser. Visst, det var varmt igår, men ändå. Hela hästen helt tussig och sträv av intorkad svett… han har INTE hållit sig i skinnet hela dan, det är ett som är säkert. Så imorgon blir han instängd i boxen när det ska köras grävmaskin på gården. Så det så.

Förresten ska jag åka och kolla på bil imorgon. (Eftersom jag inte orkar laga min veteran-volvo 142 och har tänkt ställa av den över vintern). Sen kan jag kanske svara på frågan ”hur bra dragbil/vinterbil kan man få för så lite pengar som möjligt”. 😉  Håll tummarna!

Skärmavbild 2014-10-04 kl. 20.21.42

Skärmavbild 2014-10-04 kl. 20.23.22

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s