Frisk!!

Det var det snabbaste veterinärbesöket som åtminstone jag har varit med om.. Tio minuter tog det, sen hade jag en friskförklarad häst! 😀

IMG_4384

”Meh, jag SAAAA ju att jag var frisk!!! Menar du att vi har hållit på och åka släp och köra bil hela dagen ända ner till SKÅNE och tillbaka bara för detta?? Det hade jag väl kunnat tala om! Ååååååå.. suck…”   

Nu får jag börja sätta igång honom i lagom takt under några veckor. Det bästa enligt Tell är att han får gå i den stora gräshagen igen med sin storebror Tim. ❤  Jippie!

Känner mig helt snurrig i bollen, det är ju en bit att köra i tre timmar, ut med hästen på undersökning, sen in med hästen igen och köra hem tre timmar. Skönt att det gick så smidigt ändå, att det var ljust både dit och hem, Tell stod fint i släpet, och så hann jag kolla lite på hoppträning i ridhuset när jag kom hem. Men framför allt är jag såklart glad över att min häst är hel igen! 😀

Just det ja, jag kom ihåg att väga pållen den här gången hos veterinären. Jag hade ”mätt hans vikt” sen tidigare och fick då fram att han borde väga 570-580 kg ungefär. 568 vägde han, så det var ju ganska nära! Tycker han har tappat en aning nu under konvalescenttiden, jag gav honom lite för lite hö i början. Så han kan nog väga runt 580 i vanliga fall.

IMG_1285

Fint väder i Skåne, och jag hann dricka lite kaffe mot en varm och solig vägg i väntan på vår tur. Mysigt!

IMG_1287

IMG_4389

En reaktion på ”Frisk!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s