På utflykt med världens sötaste ponny

Igår blev det en härlig sväng på grusvägarna i skritt och trav. Idag blev det dessvärre inte mycket gjort med min egen häst.. har istället spenderat dagen med att ha hand om ponnyridning hemma i Åryd.

Vårt kooperativ här i byn som driver lanthandeln hade skördefest, och då är det ju skoj med lite olika aktiviteter. Som t ex ponnyridning som jag vid ett svagt ögonblick hade sagt att jag kunde fixa. Min nya Saab fick invigas som dragbil och det gick alldeles utmärkt. Ponny i släpet och barn i bilen. Världens snällaste Calle-ponny skötte sig exemplariskt. Även hans åttaåriga matte som stolt följde med och var förebild med hjälm och allt när hon ledde honom. De små barnen som fick rida på Calle bara strålade av lycka! Det var väl så man själv började sin ryttarkarriär en gång i tiden.. 😉

IMG_4418 IMG_4422 IMG_4421 IMG_4423 IMG_4424
Är han inte bara så söt så man dör? 🙂 En något mindre häst än vad som brukar åka i mitt släp, haha!

En reaktion på ”På utflykt med världens sötaste ponny

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s