Fälttävlansdrömmar…

Igår red jag ut en sväng i pannlampornas sken i skritt och trav med en vän, men idag hann jag tyvärr inte göra nåt särskilt med hästen för jag skulle repa med min sånggrupp. Tänker att det är inte hela världen, hästrackan kommer ju igång förr eller senare i gamla goda räsertakter ändå. 😉

Helt hästfri har dagen såklart inte varit ändå. Jag passade på att spana in den nybyggda terrängbanan i Bräkne-Hoby på vägen till repet. Woho vad fin den ser ut! Inte så jättestor, men ett härligt fält med massor av typhinder på. Även ett fint vattenhinder. Genast började min galna hjärna gå igång… tänk om det går att få till en träning där innan vintern kommer? Man kan ju alltid ringa och höra hur länge de håller banan öppen… Tänk att bara få rida lite terräng EN endaste gång till innan det blir ridhus och snö för hela slanten!! Ja, drömma kan man ju..

Dessutom träffade jag två jättetrevliga hästtjejer därifrån när vi var på kliniken i Löberöd samtidigt häromsistens, och vips hade jag fått telefonnummer så att jag kan ringa dem om jag behöver övernatta med pållen när vi är i Blekinge! Hästmänniskor alltså. Gotta love us!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s