Vind i manen!

IMG_1298

Hahaha, snygg frisyr i vinden va?

Äntligen fick jag träffa min fina häst igen!Jag har varit i Östersund i två dagar med jobbet, det kändes som en evighet. Borta bra men hemma bäst!

Helger är bra. Då kan man rida när det är ljust, yippie! Tell och jag gav oss ut på en härlig skogsrunda. Det blåste lite och var ganska krispigt väder, hästrackan var pigg som en mört. Jag kände mig lite halvnervös att vi skulle möta stressade älgar eller nån vild jakthund, men inget av det syntes till tack och lov. Hörde bara nån hund skälla långt bort. Eftersom mitt ledord i den här igångsättningen är ”avspändhet och lugn” så blev det endast skritt och lite trav i rund och låg form ute på skogsvägarna. Galopp i blåsten hade han tyckt var alldeles för spännande, och därmed förmodligen intagit glad giraff-position. Och det hade jag inte tänkt mig. 😉 Men vi tog nåt varv i galopp i båda varven på den stora ridbanan hemma, på rakt spår. Tell frustade så fint och var jätteglad över att få galoppera lite. Sen red vi en liten skogsrunda till i skritt efter det. Mysigt!

Glad att vara ridhäst igen!

Glad att vara ridhäst igen!

”Lillebror” TomCat har förresten kommit hem idag från sitt lösdriftsliv med de andra unghingstarna nere i Skåne. Nu är han kastrerad, allt har gått superbra. Nu är det dags för denna enorma ”lilla” tvååring att börja skolan i att bli ridhäst så smått. 🙂 Vi släppte ihop honom med storebror Tim idag. Tom får bo granne med Tell i stallet i natt så de får bekanta sig lite, så släpper vi ihop dem alla tre imorgon bitti efter att jag ridit Tell. Förhoppningsvis går det bra. Det gick väldigt fint med Tim och Tom iallafall. Ska se om jag kan ta nån bild på ”lillhästen” imorgon så får ni se! Han är en älg alltså… två och ett halvt år och säkert 1,75 redan!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s