Tidig morgon i stallet

IMG_4446

tyvärr lite suddig bild på lillemannen TomCat (Cagancho-Carème) född 2012

IMG_4451

Matte, får jag vara med dig? Jag orkar inte uppfostra den där bruna elefant-tonåringen just nu!

IMG_4454

mor- och dotter-mode i smålandsregnet 🙂

IMG_4452

Odramatisk hösilage-ätning hos grabbarna efter fem minuter.

Jag tillhör definitivt inte de där som skriver på facebook att ”åh vad underbart det är med tidiga mornar i stallet! Ut och rida kl 7 på morgonen är livet”!

Jag ser det mer som ett nödvändigt ont att ibland i mitt hästliv måste jag stiga upp i ottan, trots att jag inte är gjord för sånt. Jag har stigit upp kl halv fyra, halv fem och halv sex jag vet inte hur många gånger i mitt hästliv… till och med kl sju en söndag (som idag) tycker jag är extremt mot min natur. Men jag gör det! Endast om det gäller hästar, eller typ att flyga till Rio de Janeiro. 😉

Det enda som är trevligt med att vara i stallet och rida så tidigt är att jag som annars lätt kan sova bort en god bit av förmiddagen plötsligt har oceaner av tid. Om man liksom är färdigriden redan klockan nio, det är ju ganska skönt ändå får jag erkänna. (Även om jag aldrig är mig själv ändå förrän efter fyra liter kaffe och klockan är två på eftermiddagen).

Anledningen till den tidiga söndagsmorgonen (trots att jag inte skulle tävla) var att jag ville ha rastat av min pålle före ihopsläppet med storebror och nya ”lillebror”. (”Lillebror” har Tells mamma Tosca som mormorsmor, så det är väl rätt så tveksamt att kalla honom det, haha! Men det gör jag ändå). Jag hade världens piggaste fåle imorse, han har väldigt gott morgonhumör till skillnad från mig. Hur som helst gick ridturen bra, och ihopsläppet gick väldigt bra det också. Även om Telleman ser för jäkla rolig ut när han skriker som en liten minigris och vispar med både fram- och bakbenen mot lilleman Tom! Har en liten film på det hela som ni ska få se. Skönt att det inte blev nåt galenpanne-springande iallafall, nu hänger de tre grabbarna ihop och verkar ha det så bra så. Skönt med odramatiska ihopsläpp! 🙂

TomCat som liten! Eller ja, liten och liten... ni ser ju själva, rejäla bakben redan då! Mamma Taleya till vänster.

TomCat som liten! Eller ja, liten och liten… ni ser ju själva, rejäla bakben redan då! Vi kunde nog ana att han skulle bli en STOOOOR kille! Mamma Taleya till vänster.

ps. Hoppningen i unghäst-VM fälttävlan i Frankrike livesänds idag! Här är länken: http://live.datanaute.com/mondial-2014/

En reaktion på ”Tidig morgon i stallet

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s